Spaarpot van het orgelfonds van De Oude Kerk

Het hoofddoel van de stichting Orgelfonds Oude Kerk Soest is het bijeenbrengen van voldoende geld om de Oude Kerk een ander of nieuw orgel te geven.

Hiervoor is erg veel geld nodig.

Daarom is er een spaarpot waar iedereen geld in kan doen. Er zit nu (begin april 2006) bijna  Eur. 70.0000,00 in deze spaarpot, maar we hebben zeker 7 8 x zoveel nodig.

Als U ons wilt steunen kan dat door middel van een gift of donatie (b.v. een vaste bijdrage per maand). Uw bijdrage kunt U binnen de daarvoor gestelde regels als "gift" aftrekken van de inkomstenbelasting.

Ons bankrekeningnummer is 40.20.73.266  t.n.v. Stichting Orgelfonds Oude Kerk Soest.

Omdat deze rekening wordt beheerd door een stichitng met een duidelijk hoofddoel kunt U ervan verzekerd zijn dat Uw geld alleen voor het verkrijgen van een ander orgel voor De Oude Kerk zal worden aangewend.

Via deze site zullen wij U blijven informeren over de groei van de spaarrekening en de mogelijkheden die zich voordoen om een ander orgel te verwerven.

Wij danken U bij voorbaat voor Uw bijdrage.

Laatste wijziging op: 20-06-2006 23:08